Huisartsenkring Zuid West-Vlaanderen

Laatst bijgewerkt op: 08-03-2017

Vacatures en sollicitaties

Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg zoekt een netwerkcoördinator(geplaatst 2/03/2018)

Vacature

Vacature ''consultatiebureau arts" (geplaatst 5 oktober 2017)

Als CB-arts verzorgt u het medisch consult volgens het programma en richtlijnen van Kind & Gezin. U volgt nauwkeurig de motoriek, de zintuigen, het gewicht, de groei en de ontwikkeling van de kinderen op en vaccineert. Een CB-arts is verantwoordelijk voor het medisch dossier van elk kind. Hij/zij vult dit aan en zorgt zo nodig voor informatiedoorstroming naar de regioverpleegkundige. U werk als zelfstandige arts nauw samen met de regioteamleden van Kind en Gezin (verpleegkundigen, interculturele medewerkers en ervaringsdeskundigen) en de vrijwilligers. U voert een open communicatie met hen.

Er is geen ervaring vereist. Kind & Gezin voorziet de mogelijkheid tot opleiding in de vorm een inscholingsdag en/of via mentorzittingen. Een mentorzitting is een verkorte zitting samen met een mentorarts, een ervaren CB-arts. De mentorzittingen worden voor een deel gehonoreerd. Het aantal mentorzittingen wordt overeengekomen met Provinciaal Adviserend arts.

We zoeken specifiek een arts voor de vaste zittingen op de 1ste, 3de en 4de woensdagvoormiddag in de maand (start 2018) in CB Menen, August Debunnestraat. Meer info via
huizenvanhetkind.wvl@bondmoyson.be of 050/44.79.44

 

Grondplan | Juridisch | privacyverklaring | Organigram | Contacteer ons | ©2004 HZW vzw