Huisartsenkring Zuid West-Vlaanderen

Laatst bijgewerkt op: 08-03-2017

Vacatures en sollicitaties

Vacature adjunct-zorgtrajectpromotor (geplaatst 21/01/2018)

LMN ZWV is op zoek naar een tijdelijke vervanging om zwangerschapsverlof op te vangen.
Ben je administratief sterk, flexibel en heb je affiniteit met de zorgsector? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! Meer info over de vacature vindt u hier
We bieden een vervangingscontract aan: voltijds vermoedelijk van 01/04/2018 t.e.m. 30/09/2018

Huisartsenpraktijk Marcura te Marke zoekt enthousiaste halftijdse collega om ons team te vervolledigen vanaf 1 september 2018. (geplaatst 15 januari 2018)

Wij bieden:
- bloeiende praktijk
- drie of vier halve werkdagen
- deeltijds secretariaat
- raadpleging op afspraak
- EMD (CareConnect) / agenda (Doctena) Interesse? Contacteer ons via 056/29.01.66 of praktijk@marcura.be

Vacature ''consultatiebureau arts" (geplaatst 5 oktober 2017)

Als CB-arts verzorgt u het medisch consult volgens het programma en richtlijnen van Kind & Gezin. U volgt nauwkeurig de motoriek, de zintuigen, het gewicht, de groei en de ontwikkeling van de kinderen op en vaccineert. Een CB-arts is verantwoordelijk voor het medisch dossier van elk kind. Hij/zij vult dit aan en zorgt zo nodig voor informatiedoorstroming naar de regioverpleegkundige. U werk als zelfstandige arts nauw samen met de regioteamleden van Kind en Gezin (verpleegkundigen, interculturele medewerkers en ervaringsdeskundigen) en de vrijwilligers. U voert een open communicatie met hen.

Er is geen ervaring vereist. Kind & Gezin voorziet de mogelijkheid tot opleiding in de vorm een inscholingsdag en/of via mentorzittingen. Een mentorzitting is een verkorte zitting samen met een mentorarts, een ervaren CB-arts. De mentorzittingen worden voor een deel gehonoreerd. Het aantal mentorzittingen wordt overeengekomen met Provinciaal Adviserend arts.

We zoeken specifiek een arts voor de vaste zittingen op de 1ste, 3de en 4de woensdagvoormiddag in de maand (start 2018) in CB Menen, August Debunnestraat. Meer info via
huizenvanhetkind.wvl@bondmoyson.be of 050/44.79.44

 

Grondplan | Juridisch | Organigram | Contacteer ons | ©2004 HZW vzw